Malt furukommode

Her har jeg malt en furu kommode fra 90 tallet. Malt med hvit maling. Satt på nye knotter og wallstickers på skuffene. Hvorfor kjøpe nytt når alt en trenger er litt maling…….:)


Heklet veske

Heklet veske i ullgarn. Vesken er heklet i fm.  Maskeantall og fasong er ferdig mønster, resten har jeg funnet på selv….
SokkerJa så ble det sokker igjen. Denne gang rosa, er jo min ynglingsfarge. Strikket de i Mitu fra Pt. Det garnet er kjempegodt å strikke av. Sokkene blir ikke så slitesterke, det er det eneste som er tråkig med det. Garnet er en blanding av ull og alpakka. Holder seg godt i vask.

Sydde også på en blonde på disse. Synes det pynter opp.

 

Ferdig resultat. Kan nok hende noen får disse i gave til en bursdag f.eks.  Mønsteret er forresten fra Drops nr. 90-4.

 Med litt endring opp med  tre omg. halvstav, og siste  omg. med 1fm, 3fm, 1st og så 1fm i fm. Det blir en flott kant. Bruker den som avsl på mye jeg lager…

Eføy

Jeg synes Eføy er veldigf dekorativt, desverre så har vi det ganske varmt i huset , og det er tørr luft.

 Fikk til jul for ett par siden en krydderpotte Den har det blitt flere av etterhvert. . De liker seg godt i deni , fuktig jord hele tiden.

Setter krydderpottene oppi andre potter f.eks. den på bildet eller litt store sinkpotter. Kjempefint  synes jeg da……
Her i en sinkpotte…Her er eføyèn som ble plantet i den første krydderpotten. Potten står igjen oppi en kurv som henger på skuffene.

GOD PÅSKE 🙂  ……

Sokker med mønster

Ja så ble det sokker igjen. Denne gangen i Pt5. Mønsteret er fra Drops. 90-4

Har valgt å sette på en blonde til pynt på disse, synes det selv ble kjempefint.

Ferdig, klar til bruk…..
Sokker

Hei og god helg.

Her er et par sokker i Merino ull fra Drops. Mønsteret er delvis fra Drops (maskeantall). Resten har jeg funnet på selv.


Bilde med Engel

Siste innkjøp. Falt pladask for det bildet med engel på. Kjøpt på Lunehjem i Østfoldhallen. Søt…….

Hjertekransen er også kjøpt der men det er et par mnd. siden.


Gamle medisinflasker


Min mann Erik var på loftet og fant fram mange gamle medisinflasker. De er kjempefine til bla. å ha blomster og lys i…… 


Har vært en tur på Dorothea på Mosseporten.  Der hadde de fått inn for våren skilt til blomster. Måtte da ha noen slike. Synes de pynter opp litt jeg da som elsker ting og tang. 

Heklet veskeSå var vesken ferdig. Synes den ble søt. Har brukt et annet garn enn det i oppskriften. Det er jo ikke uvanlig for meg… he he. Synes garnet Mitu som jeg har brukt her er kjempefint. Godt og jobbe meg og holder seg fint. Oppskriften er i et hefte fra Pt Design nr. 104-1625. Jeg har endret litt på mønsteret.Hva skal mitt neste prosjekt bli nå tru…… Har en del uferdige prosjekter, holder på litt med de innimellom.

I dag er det nydelig solskinn, så det bærer nok ut med hundene en tur snart….. Ha en fin dag alle sammen…..