Skappel Jakken

Hei.

Her har jeg strikket Skappel-jakken.

Den er strikket i Iris fra Rauma

og

Mini Alpakka fra Sandnes garn.

Har brukt den nye lyse brune fargen I Iris.

Garn kjøpt på Garnhuset i Fredrikstad

 

45 kommentarer
  1. God morgen mormor :O)
   Ja denne har jeg tengt på ser’u :O) Må bare bli ferdig med den 3 genseren først. Må jo ha jakka også .O)
   Ønsker deg en god dag .O)
   Cos Lisa

  2. Super fin! Jeg vil gjerne også ha oppskrift eller noen veiledninger på hvordan du har gjort halsen. Er det slik den er på originalen (vanskelig å se utfra de bildene som finnes av den).
   Betaler deg gjerne litt for oppskriften hvis du har originalen, ettersom jakke kitene er utsolgt og jeg heller ikke har tenkt å ha den i så stor størrelse og trenger da mindre garn…

  3. Trenger sårt oppskriftren til halsen og maskeantall. Kan du sende meg den. Sitter her med garnet jeg skal bruke men kommer ikke i gng. Halsen er litt vanskelig. Betqaler deg også gjerne for oppskriften.

  4. Gratulerer som bestemor. Jeg ble også bestemr i mai og nå i oktober. Har en på 8 år også. 3 små prinsesser. Fint om du tok deg tid til å svare på om du vil legge ut mønsteret på jakken;-)

  5. Hei!
   Denne var utrolig fin.
   Er det mulig å få kjøpe oppskriften fra deg, gjerne med litt veiledning?
   Strikkeglad nordlending

  6. Den var kjempefin!!
   Jeg venter på å få kjøpe Skappel-kitet, men har ikke mer tålmodighet, så nå har jeg kjøpt garn og satt i gang med ryggen.
   Har du mulighet til å fortelle hva du gjorde med halsen? Den var så fin 🙂

  7. Så fin jakken ble og veldig fin farge! 🙂
   Jeg har fått strikket genseren og vil veldig gjerne strikke jakken også. Kit-en er utsolgt og skulle gjerne hatt oppskrift/evt. tips om hvordan du har gjort det. Lyst til å sende meg oppskriften, eller skrive en forklaring på hvordan du har gjort det? Hadde satt utrolig stor pris på det:)
   God helg:)

  8. Hei!
   Super fin jakke du har strikket. Er i gang med egen jakke, i lys brun. Har ikke klart å finne oppskriften, lurer på hvordan du gjorde det med forstykket / halsen og lommene? Håper du kan hjelpe meg!!
   Mvh
   Lene

  9. Hei!
   Så utrulig fine jakke og farge 😀
   Har selv kjøpt garn og skal hive meg på jakken meeen er veldi nybegynner så er litt grøbn. Men har du lyst å dele oppskrift?? Mail?

  10. Er desverre utsolg for skappelen jakken og trenger sårt oppskriften. Skal strikke den til jul. Har du muligheten til å dele oppskriften med meg? Betaler gjerne en liten sum for den 🙂 God helg!

  11. Kjempefin jakke.Kunne tenke meg oppskriften på den. Holder på med den 4 genseren,så nå blir det myke pakker på barnebarna til jul. Betaler gjerne litt for jakke oppskriften.

  12. Hei 🙂
   Skikkelig lekker jakken, penere enn orginalen 🙂 Er det mulig å få oppskriften tilsendt på e-post?

  13. Hei,
   Har etter mange år fått igjen strikkelysten, takket være de populære Skappel-produktene. Søkte etter oppskriften på jakken på nettet, og kom over bildet av denne jakken. Den er utrolig lekker. Er det noen mulighet for å få tilsendt oppskriften på mail?

  14. Flott jakke!! Vil så gjerne strikke den selv, har du muligheten til å sende oppskriften til meg på mail?

  15. Denne jakken var så fin i den fargen. Skal strikke jakke nå etter å ha strikket 2 gensere, men umulig å få tak i oppskrift. Garn derimot, får jeg kjøpt på en flott strikkebutikk her. Tenkte strikke den i Iris og tynn alpakka jeg også. Er så fornøyd med den ene genseren jeg har i det garnet 😉 Blir veldig glad for en oppskrifts-mail fra deg….

  16. Hei!
   Er akkurat ferdig med Skappelgenseren, og er superfornøyd med den. Har veldig lyst til å strikke jakka, og kom over siden din etter jakt på oppskrift. Og den du har strikket, var så lekker. Så lurer jeg på om du har mulighet til å sende oppskriften til meg per mail?

  17. Hei, så flott jakke. Digger den fine halsen du har laget, hvordan gjør du det? Har du oppskrift, og din hals lik skappeljakka? Har du mulighet til å sende oppskriften?
   På forhånd takk;-)

  18. Hei! Jeg likte virkelig den flotte!!! Skappeljakken du har laget. Likte den flotte halsen/kragen og lommene har du også gjort veldig fine, hvordan har du gjort det? – Hele jakka er forseggjort og flott 🙂 Ser at mange før meg har spurt deg om oppskriften – og det har tenkt til å gjøre også 🙂 Er det slik at du deler den med deg?
   Hilsen Maud Anita

  19. Hei. Så utrolig fin vri på Skappeljakken:-) Der at mange her som har spurt om oppskrift tidligere ser jeg, så jeg tenkte å gjøre det samme. Er det mulig å få tilsendt oppskriften på mail? Jeg betaler gjerne for den 🙂 Vennlig hilsen Silje.

  20. Hei
   Kjempefin jakke! Skal strikke til sønnen og denne var litt mer stram i formen så det passer bedre enn en vanlig Skappel. Raglanfelling? Går det an å få oppskrift på mail?
   [email protected] no.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg